Нашите корнизи за пердета

Goelst ще намери за вас правилното решение. Изберете вида корниз спрямо материята, кройката и типа на пердето, което искате да поставите. Изберете начин на задвижване. Няма невъзможна комбинация.

Независимо кой ще изберете, всички корнизи за пердета на Goelst са изработени от най-висококачествен алуминий и са снабдени с възможно най-плавните и безшумни кукички


Ръчно управлявани корнизи за пердета

корнизи за пердета 2102 корнизи за пердета 4600 релси за пердета 4700 релси за пердета 2900

Ръчно управляваните релси за пердета на Goelst са налични в три категории: тясна релса за пердета, широка релса за пердета и многорелсов корниз за пердета.

В зависимост от формата и тежестта на вашите пердета можете да избирате между различните типове тънки или широки релси.

Многорелсовите корнизи представляват две или три напълно успоредни релси в едно единствено тяло. Идеално решение за комбиниране на прозрачни и двойни пердета.

 

изтегляне на брошура Ръчно управлявани корнизи за пердета (тясна)

 

изтегляне на брошура Ръчно управлявани корнизи за пердета (широка)

Задвижвани чрез командно въже корнизи за пердета

корнизи за пердета 5100 релси за пердета 5300 релси за пердета 5600 Задвижвани чрез командно въже корнизи за пердета

Релсите за пердета, задвижвани чрез командно въже, са елегантно решение и осигуряват плавно и безшумно движение на пердетата. Корнизите се предлагат в различни видове и са подходящи както за леки пердета, така и за тежки завеси. Релсовите системи могат да бъдат огънати така, че да паснат на всяка форма или пространство.

Специфични системи като релси за римски щори, за панелни щори или за кабини, могат също са бъдат задвижвани от командно въже.

 

изтегляне на брошура Задвижвани чрез командно въже корнизи за пердета

Електрически корнизи

Електрически корнизи 6200 Електрически корнизи Nice RF Електрически корнизи Електрически корнизи

За най-луксозния и практичен завършек електрическите корнизи са очевидния избор. Електрическите корнизи могат да се задвижват с инфрачервено (IR) или радиочестотно (RF) дистанционно управление или да бъдат свързани към система за домашна автоматизация.

Управлението на пердетата посредством дистанционно управление дава много предимства. Труднодостъпни прозорци, намиращи се нависоко или по остъклен покрив, могат лесно да се управляват. Още повече, електрическият корниз е неотменно и практично решение за хора с намалена подвижност. И накрая, електрическият корниз може да продължи да работи и при ваше отсъствие, като създава илюзия за човешко присъствие. Удобно допълнение към вашите превантивни мерки срещу обир.

Интересна е и опцията, включваща освобождаваща се пилотна кукичка, която позволява ръчно управление.

 

изтегляне на брошура Електрически корнизи

Корнизи за болнични / кабина релси за завеси / Кабинни корнизи за завеси

Корнизи за болнични / кабина релси за завеси / Кабинни корнизи за завеси 4100 Корнизи за болнични / кабина релси за завеси / Кабинни корнизи за завеси 4100 Корнизи за болнични / кабина релси за завеси / Кабинни корнизи за завеси 5100 Корнизи за болнични

завеси на Goelst са специално проектирани за сектора на здравеопазването и от години са стандарт в този отрасъл. Корнизите обикновено се използват за отделяне на легла в болниците и други здравни институции, но могат да се използват и за разделяне в промишлени предприятия и дори домове.

Системата може да бъде оборудване със система за освобождаване, за да спази изискванията против закачане, като разбира се нашите кабинни релси могат да бъдат моторизирани. Могат да бъдат включени и ръчни принадлежности като IV секции, IV куки и държач за пердета.

 

изтегляне на брошура Корнизи за болнични / кабина релси за завеси

Системи за римски щори

Системи за римски щори 7400-E Системи за римски щори 7400 Системи за римски щори 7800 Римските щори

Системата може да бъде оборудване със система за освобождаване, за да спази изискванията против закачане, като разбира се нашите кабинни релси могат да бъдат моторизирани. Могат да бъдат включени и ръчни принадлежности като IV секции, IV куки и държач за пердета.

Римските щори също така позволяват да се пести място. Обикновено те се монтират от вътрешната страна на дограмата на прозореца, като по този начин не заемат място от стената.

Системите за римски щори на Goelst са подходящи за всички видове материи и могат да се управляват чрез командно въже, верига или електрическо задвижване. Щорите могат да бъдат фиксирани на всякаква желана височина. Полуавтоматичната функция е опционална: тогава щората автоматично се затваря след едно кратко издърпване.

 

изтегляне на брошура Системи за римски щори

Системи за японски щори

японски щори Системи за японски щори Системи за японски щори 7330 японски щори

Системите за японски щори на Goelst развиват креативното ви мислене: независимо дали искате да придадете впечатляващ вид на прозорците, да разделите стаята или преградите малка част от нея японските щори са винаги стилно и гъвкаво решение за това. Още повече, плоските панели прилягат идеално на всеки текстилен дизайн, който искате да изложите на показ.

Японските щори на Goelst могат да се използват като свободностоящи самостоятелни панели или да бъдат свързани. Свързаните панели могат да се задвижват електронно, чрез командно въже или телескопична пръчка.

 

изтегляне на брошура Системи за японски щори

Корнизи за баня

Корнизи за баня 4100 5Корнизи за баня 100 Корнизи за баня Корнизи за баня 4200

В много сектори като например здравеопазването, плавно плъзгащите се завеси са не само желани, но и необходими, поради изискванията за безопасност, комфорт и практичност. Ето защо корнизите за баня на Goelst са умело изработени от една единствена огъната релса. Този водоустойчив алуминиев профил без запояване осигурява на завесите за баня плавно и безшумно движение година след година.

Стабилният монтаж на тази релса е осигурен чрез включените монтажни принадлежности.

 

изтегляне на брошура Корнизи за баня

Система за оберлихт (остъклен таван или покрив) / зимна градина

оберлихт / зимна градина Система за оберлихт (остъклен таван или покрив) / зимна градина 6500 Система за оберлихт / зимна градина 6700 оберлихт / зимна градина

Зимните градини, остъклените тавани или покриви и други пространства с прозрачен покрив се нуждаят от специфични решения. Те често са труднодостъпни, могат да имат особени форми и предизвикателни ръбове. При все това, вие може да желаете да спрете влизането на слънчева светлина, да регулирате вътрешната температура или намалите нивото на шум.

Във всеки от тези случаи системите Goelst ще ви предоставят решение. Goelst може да ви предостави система за прозорци с всякаква форма и ръбове. Системите са електрически и могат да се управляват чрез дистанционно управление или система за домашна автоматизация.

 

изтегляне на брошура Система за оберлихт / зимна градина

Системи за окачване на картини

Системи за окачване на картини Системи за окачване на картини Системи за окачване на картини Системи за окачване на картини

В много промишлени предприятия, но също така все повече и у дома, стенните декорации се заменят, преподреждат или местят често. Обикновено следствие от това са изцапани стени. Със системите за окачване на картини на STAS подмяната на рамка става детска игра. А стените ви остават непокътнати.

Система за окачване на картини се състои от неутрална релса за рамката, прилягащи въженца и кукички. Релсата се монтира на стена или таван. След това в релсата се окачват въженцата, а кукичките се плъзват над въженцето до желаната височина. Финалната стъпка е само да закачите вашия предмет на кукичките. Не е необходимо сложно планиране на оформлението или измерване, просто сглобявате и нагласяте. За неповторим ефект нашите системи могат да бъдат оборудвани с LED или халогени, за да осветяват любимите ви предмети.

Накратко: Системите за окачване на картини са неутрално, елегантно и много гъвкаво решение за статичен стенен дизайн. Най-добрата част: купувате веднъж и сте оборудван за цял живот.

 

изтегляне на брошура Системи за окачване на картини

Система за набиране на пердета

Система за набиране на пердета Система за набиране на пердета Система за набиране на пердета

Системата за набиране на пердета не е корнизна система, а добавка към корниза. Специалната техника за набор създава красиви пердета със съразмерен набор. Луксозен вид, който може да откриете в хотелите, яхтите, а и в частни жилища по цял свят.

Системата за набиране може да се използва в комбинация с корнизи, които се управляват ръчно, с електрическо захранване или чрез командно въже.

 

изтегляне на брошура Система за набиране на пердета
ARA

AR

AT

AU

BE

BR

BG

CA

CH

CL

CN

CO

CZ

DE

DK

EE

ES

FI

FR

GR

HK

HR

HU

ID

IE

IN

IL

IT

JP

KR

LV

LT

MX

NL

NO

NZ

PL

PT

RO

RU

RS

SE

SG

SI

SK

TH

TR

UA

UK

USA

VN

ZA